Choď na obsah Choď na menu

Cristiano Ronaldo leidt team naar overwinning

Vandaag versloeg Riyadh zijn tegenstander met 8-0. Ronaldo, de aanvoerder van Riyadh Victory, speelde alleen in de eerste helft, voltooide een hattrick en twee assists en klokte gemakkelijk uit.

In dit spel schitterde Ronaldo voetbalshirt het hele spel. Hij speelde te veel en alle drie zijn doelpunten kwamen van buiten het strafschopgebied. Daarom werd hij aan het begin van de tweede helft vervangen, waardoor er kansen overbleven aan zijn teamgenoten. In de afgelopen twee wedstrijden heeft Ronaldo de hattrickprestatie voltooid. Hij is het waard om een superschieter te zijn.

Maar hij zal ook te maken krijgen met een wreed realiteitsprobleem, dat wil zeggen dat hij 49 doelpunten heeft gescoord in 35 wedstrijden in de nieuwe voetbalshirt. Zijn statistieken zijn onberispelijk, maar de kans is groot dat hij geen kampioenschappen wint. Omdat Riyadh Crescent ook won, was de overwinning van Riyadh nog steeds 12 punten verwijderd van de eerste plaats. Met nog maar acht ronden te gaan, was er geen hoop meer om in te halen.